måndag 7 februari 2011

Presenter Online - 2 Bra Sajter!


Det finns ett par riktigt bra sidor för dig som är lite obestämd i dina funderingar och rent allmänt vill kolla in presenter online utan någon slags utgångspunkt mer än att du vill surfa runt och få lite inspiration. Som länkat här ovan så rekommenderar jag att du kollar in skicka-present.com : en alldeles utmärkt sida för dig som ska vill skicka presenter online, eller kanske köpa presenter online och sen ge bort...ja, personligen, så att säga. Här finns presenter och presenttips för alla möjliga tillfällen, och jag tycker om den personliga "tonen" på sidan. Kan också nämna att den här sidan inte säljer presenter online själva, utan är ett slags samlingsportal för en massa olika e-shoppar för presenter därute på nätet.


Presenter Online från Presenteriet.se

En annan skön sida för presenter online är http://www.presenteriet.se/. Det här är ju däremot en e-shop där du handlar presenter online direkt och får hemskickat, eller alternativ, skickar till någon lycklig mottagare. Jag tycker framförallt om det pedagogiska sättet att sortera presenter på och kategoriseringen av presenterna efter vem det är som har bemärkelsedag. Exempelvis kan man välja att kolla på:
  • Presenter för honom
  • Presenter för henne
  • Presenter till barn
  • Presenter till paret
  • Presenter till mormor/farmor
och så vidare. Ett upplägg som gör det simpilt att botanisera bland alla roliga prylar. Vilket jag förstås gillar!

En annan sida som förövrigt är världens största vad gäller presenter online, men som inte är så vanligt förekommande i Sverige, är Amazon.com

Man kan väl säga som såhär: här finns presenter online för alla smaker och preferenser. Däremot så kan det vara lite halvjobbigt att beställa hem till Sverige, men det är fullt möjligt, jag har själv testat ett par gånger med framgång. Lös noga igenom fraktregler och dylikt innan du beställer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar